Tribina ‘Društveno zagovaranje i obitelj’ – Sesvete, 21. travnja 2015.
21. travnja 2015.

Podružnica Udruge “U ime obitelji” Sesvete poziva sve zainteresirane na tribinu “Društveno zagovaranje i obitelj” na kojoj će gostovati članica Upravnoga odbora “U ime obitelji” dr. Željka Markić. Tribina će se održati u utorak, 21. travnja 2015. u 19 sati u Pastoralnom centru, župa Svih svetih Sesvete.

Svojim djelovanjem u svega godinu i pol dana, Udruga “U ime obitelji” postala je važan dionik u demokratizaciji Hrvatske. Novim načinom društvenog zagovaranja odredila je što je važno u društvu, povezala mnogo različitih ljudi, otvorila prostor za javnu raspravu o najvažnijim pitanjima u Hrvatskoj i ponudila provediva rješenja.

Slijedi nastavak aktivnosti u 2015. godini – jačanje uloge braka i obitelji u Hrvatskoj kroz društvene kampanje, treniranje i osnaživanje volonterske mreže U ime obitelji, unaprijeđenje portala Narod.hr, razotkrivanje korumpiranosti državnih institucija i političkih predstavnika građana. Doznat ćete i zašto bez zajedničkog angažmana običnih ljudi, hrvatskih građana, neće doći do promjena kakve želimo vidjeti u našoj Domovini.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža