Osnovana još jedna podružnica “U ime obitelji”
19. lipnja 2015.

U utorak 16.lipnja 2015.u prostoru MO Novi Jelkovec, održana je osnivačka skupština podružnice  “U ime obitelji Novi Jelkovec“  na kojoj je izabrano vodstvo podružnice. Za voditelja je izabran Ivan Markulin, dok je njegov zamjenik Vladimir Marčinko, a tajnik Jure Adžamić.

Tomislav Vukelić, voditelj sesvetske podružnice tom je prigodom pozdravio sve nazočne, te naglasio važnost postojanja i djelovanja udruge“ U ime obitelji“ u javnom i društvenom životu Hrvatske. Istaknuo je veliki potencijal koji ima novoosnovana podružnica za širenje i jačanje postojeće mreže, te najavio buduće aktivnosti s planom i programom kako ih uspješno realizirati.

Uvertira osnivanju podružnice bio je nastup malonogometne ekipe “U ime obitelji” na vrlo jakom turniru,koji se održao prošli vikend na igralištu kod srednje škole u N.Jelkovcu. Ekipa UIO uspjela se probiti do četvrtfinala turnira, gdje je zaustavljena od kasnijeg pobjednika turnira.

Novi Jelkovec1_o

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža