Najava – U mreži Prvog, 26. 2. 2015.
25. veljače 2015.

Voditelj pravnoga tima “U ime obitelji” odvjetnik Krešimir Planinić gostuje u četvrtak, 26.2.2015. u 7.30 sati u emisiji “U mreži Prvog” na Prvom programu Hrvatskoga radija gdje će biti govora o novom Zakonu o referendumu o kojem Hrvatski sabor glasuje u petak. Ostali su gosti: predsjednica saborskog Odbora za zakonodavstvo Ingrid Antičević Marinović, Mijat Stanić (Inicijativa “Ne damo naše autoceste”) te predstavnik HDZ-a. Emisiju možete slušati i uživo.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža