Najava – Otvoreno – HTV, 25. 2. 2015.
25. veljače 2015.

U večerašnjoj emisiji HTV-a “Otvoreno” Mislava Togonala govorit će se o Zakonu o referendumu o kojem se danas raspravljalo u Hrvatskom saboru. U emisiji će gostovati: članica Organizacijskoga odbora inicijative “U ime obitelji” dr. Željka Markić, saborski zastupnici HDZ-a, Davorin Mlakar, SDP-a Peđa Grbin, Hrvatskih laburista Dragutin Lesar te HNS-a Igor Kolman. Emisija počinje u 21.58 sati na HTV1.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža