Najava – Studio 4
7. siječnja 2015.

Članica Upravnoga odbora Udruge “U ime obitelji” dr. Natalija Kanački gostuje u večerašnjoj emisiji “Studio 4” na HTV4 u 20.40 sati.

Tema je promatranje predstojećeg drugog kruga predsjedničkih izbora 11. siječnja. U emisiji će gostovati i predstavnica Državnoga izbornog povjerenstva. Emisiju možete pratiti i uživo on-line: http://www.hrt.hr/enz/live/htv4/

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža