Najava – Kulfest – 21. svibnja 2015.
20. svibnja 2015.

Voditelj pravnoga tima Udruge “U ime obitelji” odvjetnik Krešimir Planinić sudjelovat će na Okruglom stolu “„Mogu li se konzervativne vrjednote provoditi u hrvatskom civilnom društvu i političkom životu?“ koji se održava prvoga dana Kulfesta – festivala progresivne kulture 2015. u četvrtak 21. svibnja u 19 sati u Kongresnom centru Forum Zagreb (Green Gold Centar) u dvorani Zemlji i Slovo.

Na Okruglom će stolu govoriti: dr. sc. Nino Raspudić, kolumnist, društveni komentator, Krešimir Planinić, voditelj pravnoga tima U ime obitelji, Ivan Topčić, poduzetnik, dr. sc. Stjepo Bartulica, COK, dr. sc. Vice John Batarelo, Vigilare. Moderator Okrugloga stola je novinar Dražen Ćurić. 

Kulfest organiziraju Centar za obnovu kulture (COK) i Udruga Vigilare. Najveći je festival konzervativne misli u regiji, a kroz nekoliko dana na jednom mjestu okuplja vodeće međunarodne i hrvatske stručnjake iz različitih sfera života kako bi raspravljali o politici, ekonomiji, ljudskim pravima, kulturi te društveno-socijalnim pitanjima.

 Program

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža