Najava – tribina – Koprivnica, 19. 5. 2015. u 20 sati
15. svibnja 2015.

Udruga „U ime obitelji“ – podružnica Koprivnica poziva vas na javnu tribinu „Društveno zagovaranje i obitelj“ na kojoj će sudjelovati članovi Upravnoga odbora Udruge „U ime obitelji“ Željka Markić, dr.med. i voditelj pravnoga tima odvjetnik Krešimir Planinić. Tribina će biti održana u utorak, 19. svibnja u 20 sati u Gradskoj vijećnici u Koprivnici.

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža