Najava – Hrvatski radio, Prvi program, 29. 8. u 7.30 sati
28. kolovoza 2014.

U sutrašnjoj emisiji Prvoga programa Hrvatskoga radija “Ujutro prvi” gostuju član Organizacijskoga odbora građanske inicijative “U ime obitelji” odvjetnik Krešimir Planinić i izvršni direktor Gonga Dragan Zelić.

Tema je promjena i demokratizacija izbornoga sustava i referendumska inicijativa “U ime obitelji” “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom”. Emisiju možete pratiti od 7.30 do 8 sati uživo ili na 92,1 MHz.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža