Marijini obroci vas pozivaju na koncert u Osijeku
30. ožujka 2016.

Udruga Marijini obroci u subotu  2.4. u 19 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održava koncert za Marijine obroke i svojim dobrovoljnim prilogom omogućite topli obrok za djecu u najsiromašnijim zemljama. Na koncertu nastupaju:HKUD Željezničar Osijek, Mali orkestar TŠ Batorek, Snježana Lakotić, Mia Dimšić, Tonči Mišević i Tihomir Lakotić.

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža