U ime obitelji

Ljevičarski glumac protiv feminizacije muškaraca: “Zbog ‘kukavičkih gena’ muškarci nose suknje”

Ljevičarski glumac protiv feminizacije muškaraca: “Zbog ‘kukavičkih gena’ muškarci nose suknje”

Sean Penn protiv toga da se muškarci oblače kao žene.

Glumac-redatelj i ljevičarski aktivist Sean Penn udvostručuje svoju kritiku aktualnog trenda muškaraca koji nose haljine, inzistirajući na tome da “kukavički geni” leže u korijenu tog modnog hira.

Po drugi put, glumac koji je godinama pružao podršku diktatorima iz Venezuele i Rusije progovorio je o trendu cross-dressinga za kojeg smatra da je dokaz feminizacije muškaraca.

Prije dva tjedna rekao je britanskom časopisu “The i” da je u Hollywoodu “izostalo muško ponašanje”, dodajući: “Ja sam u klubu koji vjeruje da su muškarci u američkoj kulturi postali divlje feminizirani.”

“Ne mislim da to što ste grubi ili pokazujete bezosjećajnost ili nepoštovanje prema ženama nema nikakve veze s muškošću. Ali ne mislim da bismo u cilju toga da bi bili pošteni prema ženama, trebali sami postati ženama”, izjavio je, prenosi Breitbart.com.

Oscarom nagrađeni glumac o feminizaciji muškaraca: Kukavički geni…

Oscarom nagrađeni glumac Penn o toj je temi progovorio i u intervjuu za The Independent.

“Kukavički geni su razlog što muškarci umjesto traperica nose suknje”, rekao je.

Također je odbacio tvrdnje da je “patrijarhat” prijetnja ženama.

“Imam te vrlo jake žene u svom životu koje ne shvaćaju muškost kao znak ugnjetavanja prema njima”, rekao je.

No, u vrijeme dok glumac Penn daje ove izjave sve se više muških članova industrije zabave okreću takvim praksama kako bi privukli pozornost.

U svojim modnim odabirima mnogi glumci i pjevači prihvatili su takve trendove. Među njima su glumac Harry Styles, glumac i model Billy Porter, reper Kid Cudi i Young Thug te glumci Jaden Smith i Ezra Miller.

Izvor: narod.hr/breitbart.com