Liječnici su joj savjetovali pobačaj – 20 godina kasnije objavila je ove slike
1. travnja 2017.

Dok na društvenim mrežama traje kampanja za život i protiv prava na život, Amerikanka Susan Thompson odlučila je podijeliti svoju priču zašto je dobro stati na stranu obrane života.

> (FOTO) Nacionalna peticija “Imam pravo živjeti” krenula po cijeloj Hrvatskoj: Potpišite je i vi!

> Papa: Zaštita života najbolji je put za sprječavanje nasilja

> Pročitajte 10 činjenica o pobačaju!

Donosimo njezinu priču.

Foto: Snimka zaslona

“U dobi od 28 godina saznala sam da sam trudna i to s petorkama. Moj liječnik odmah mi savjetovao selektivni pobačaj.

Kad sam to odbila, poslao me ginekologu koji mi je u više navrata sugerirao da razmislim o “smanjenju broja” začete djece u mojoj maternici. Predlagao mi je da pobacim troje ili čak dvoje djece. To je trajalo nekoliko mjeseci.

Moj suprug i ja nismo niti trenutak razmišljali o toj mogućnosti. Znali smo da nam je Bog dao ovu malu djecu, pa će se on i pobrinuti za njih. Kad nakon dvadeset godina pogledam unatrag – ne mogu zamisliti život bez ijednog od njih.

Nakon mature, troje naše djece pristupilo je vojsci, služe našoj domovini, a dvoje su u medicini.

Svih petero su danas odgovorni odrasli ljudi koji vole Boga i čine ovaj svijet boljim mjestom.

Izabrala sam spasiti njihove živote i sada oni spašavaju živote drugih”, poručila je Susan Thompson uz oznaku koja na društvenim mrežama promiče pravo na život.

 

> Pročitajte zaključak svih medicinskih fakulteta u Hrvatskoj o početku ljudskog života (2009.)

> Planinić: Ustavni sud nije zauzeo stav tko je ljudsko biće, a prepisao je neprimjenjivu poziciju slovačkog Ustavnog suda

> (FOTO) Mr. sc. Petar Marija Radelj: Zašto se katolici zauzimaju za život od začeća?

> Britanski parlamentarac Shinkwin: Odbacujem stav da je dijete s invaliditetom medicinski neuspjeh koji valja iskorijeniti pobačajima

> (FOTO) Započeo projekt edukacije vjernika Sisačke biskupije o zaštiti nerođene djece i života

  

Izvor: narod.hr

Foto: Susan Thompson, Fb

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža