U ime obitelji

Hod za život u Vinkovcima najavljuju jumbo plakati

Hod za život u Vinkovcima najavljuju jumbo plakati

Hod za život održan je već u Slavonskom Brodu, Imotskom, Osijeku i Zadru, a 20. svibnja na redu su Zagreb i Vinkovci. Ove godine Hod najavljuju i jumbo plakati, a tako je i u Vinkovcima.

Ove godine Hod za život, obitelj i Hrvatsku održat će se u rekordnom broju gradova, njih čak 12. Prvi puta događaj će se organizirati u Kninu i Metkoviću. Hod u Vinkovcima održat će se u subotu 20. svibnja, a okupljanje počinje na Trgu sv. Vinka Pallottija u 10:30. Plakati koji najavljuju Hod krase grad.

“Pred našim očima ubijaju se nevini ljudi, a mi želimo učiniti sve što možemo za izgradnju kulture života i to ovdje gdje mi to možemo, u zaštiti svakog ljudskog života od začeća kroz cijeli život do prirodne smrti. Kroz Hod za život podsjećamo i sebe i sve druge koliko je važno zaštititi svaki ljudski život. Kroz Hod za život podsjećamo i sebe i sve druge koliko je važno zaštititi svaki ljudski život, koliko je važno da dijete u majčinoj utrobi tijekom prvih devet mjeseci svoga života ima majčinu ljubav i majčinu zaštitu, a da majka ima zaštitu i podršku oca svog djeteta, cijeloga društva i svih nas”, poručila je dr. Željka Markić iz nacionalne koordinacije Hoda za život na konferenciji u ožujku.

Možda će vas zanimati

U Osijeku i Zadru održan Hod za život, obitelj i Hrvatsku: Zaštititi nerođene i pružiti podršku majkama i očevima

Danas se za zakonsku i svaku drugu zaštitu nerođenog djeteta, njegove majke, oca i cijele obitelji, hodalo u Zadru i Osijeku.

Geslo ovogodišnjeg Hoda za život glasi: “Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo daj mi ljubav…”. Pjesmu “Samo mi daj ljubav” izvode Ante Cash i Gidra (Connect), a u spotu glume mladi iz FRAME i iz Molitvene zajednice Novo srce Slavonski Brod.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku po gradovima, 2023. godine:

Vinkovci i Zagreb – 20. svibnja 2023.

Varaždin, Knin i Metković – 03. lipnja 2023.

Sisak, Rijeka i Split – 17. lipnja 2023.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE