U ime obitelji

Ekskluzivno: Premijer Plenković pristao na 3 uvjeta dr. Markić da bi bila na listi HDZ-a za EU parlament

Ekskluzivno: Premijer Plenković pristao na 3 uvjeta dr. Markić da bi bila na listi HDZ-a za EU parlament

Nakon više upita o današnjoj objavi portala bliskog obavještajnom podzemlju kako je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ponudio dr. Željki Markić, predsjednici udruge U ime obitelji da bude na drugom mjestu HDZ-ove liste za EU parlament, portal Narod.hr doznao je ekskluzivne, neočekivane informacije.

Iz izvora bliskih HDZ-u (imena poznata redakciji Narod.hr-a) doznali smo kako je Andrej Plenković pristao na tri uvijeta koja mu je postavila dr. Markić:

1. Da u roku od 2 tjedna raspiše referendum „Narod odlučuje“ o pravednijem izbornom sustavu te javno prizna kako je ministar Kušćević protuzakonito odbacio valjane potpise hrvatskih građana

2. Da sazove hitnu sjednicu Vlade te pokrene postupak za izlazak Republike Hrvatske iz Istanbulske i Marakeške konvencije. Novac iz proračuna koji je planirao dodijeliti lijevo-liberalnim udrugama u zamjenu za njihovu podršku – uložit će u učinkovite programe za žrtve nasilja i rehabilitaciju počinitelja nasilja.

3. Da hitno sazove predsjedništvo HDZ-a i raskine koaliciju s Miloradom Pupovcem (SDSS) i Ivanom Vrdoljakom (HNS) te otvori mogućnost DORH-u da slobodno istraži sve afere s kojima ih se povezuje.

Narod.hr doznaje od više bliskih prijatelja premijera Plenkovića kako je on u duši radostan da će konačn iskoristiti vlast da napravi nešto za opće dobro svih hrvatskih građana. Da citiramo jednog dobrog poznavatelja premijera, koji tvrdi sa su mu oči bile pune suza kad je rekao: “Sviđa mi se ovo novo iskustvo – ne brinuti se za svoju karijeru u EU, već poštivati volju birača HDZ-a…“. Kako doznajemo iz neprovjerenih izvora press konferencija na kojoj će premijer izvijestiti javnost o ovom neočekivano razvoju događaja bit će održana sutra točno u podne.

Pokušali smo dobiti i komentar dr. Markić, no ona nije bila dostupna.

Prvotravanjska šala označava običaj kada osobe 1. travnja jedni drugima smišljaju bezopasne smicalice ili objavljuju krivotvorene ili lažne novosti, priče ili informacije, one su uobičajene u većini europskih zemalja, a poznate su već od 16. stoljeća.

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona Fotomontaža: narod.hr