Narod.hr se financira donacijama čitatelja – trebamo Vašu potporu!
25. ožujka 2019.

Dragi naši čitatelji,

Bez Vaše podrške ne možemo dalje… Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima na portalu Narod.hr potrebna su nam financijska sredstva: za plaće urednika i novinara, za kupovinu fotografija i pretplatu na vijesti.

Svi koji želite podržati Narod.hr, možete to učiniti vrlo jednostavno – uplatom na račun neprofitne udruge „U ime obitelji“ koja je osnivač portala i brine o njegovu radu .

Plaće novinara koji pišu za Narod.hr i ljudi koji rade za udrugu – ovise o vašoj velikodušnosti.

Donacijom od  100, 200, 500 ili više kuna – ili koliko možete – podržite naš daljnji rad! Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:  

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Donje Svetice 46c

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: “donacija za UIO i Narod.hr”, u rubriku poziv na broj upišite “2019” a model ostavite prazan (00).

Više informacija o načinima doniranja možete pronaći na https://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno možemo mijenjati Hrvatsku na bolje!

Izvor: narod.hr

Foto: Getty Images, montaža narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža