Dva puta više za UIO!
9. veljače 2016.

Udruga U ime obitelji sve svoje aktivnosti već više od godinu dana financira isključivo donacijama naših podupiratelja, bez potpore iz državnog proračuna. Evo samo par naših aktivnosti u posljednja dvamjeseca:

1. Kroz našu kampanju Roditelji odlučuju organiziramo roditelje školske djece po cijeloj Hrvatskoj. Tako smo, na inicijativu roditelja iz Istre razotkrili udrugu koja je u nekim talijanskim školama kao obavezan provodila program bez suglasnosti Ministarstvo obrazovanja, Agenciju za odgoj i obrazovanje i roditelja.

2. Naš pravni tim je sa udrugom “Crne mambe“, udrugom udovica branitelja Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije i još pet braniteljskih udruga podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti zakonao mirovinskom osiguranju prema kojem je udovica umrlog bivšeg pripadnika JNA cca 120% vrjednija od udovice poginulog hrvatskog branitelja, a bivši pripadnik NOR-a isto tako preko 100% vrjedniji od hrvatskog ratnog vojnog invalida.

3. Pripremili smo dokaze o načinu na koji je Ministarstvo kulture kroz protekle 3 godine dodjeljivalo novac poreznih obveznika udrugama i portalima po političkoj podobnosti. Te smo dokaze dostavili saborskim zastupnicima, odborima i medijima te smo sudjelovali u medijskim raspravama na tu temu.

4. Svakodnevno na našem portalu Narod.hr možete pročitati vijesti, analize i komentare, bez žutila i pornografije – informirajući se o najvažnijim događajima.

Uz neprocjenjiv doprinos volontera, za naše pravodobno i kontinuirano djelovanje potrebna su financijska sredstva: za plaće urednika i novinara na portalu Narod.hr, za kupovinu fotografija i pretplatu na vijesti, za pokrivanje troškova ureda…

Bez donacija pojedinaca, obitelji, tvrtki kojima je važna zaštita obitelji, promicanje vrijednosti i širenje prostora demokracije u Hrvatskoj – naš rad ne bi mogao imati ovakav snažan utjecaj na hrvatsko društvo.

Zato Vas molimo da podržite još jednu akciju „Dva puta više za U ime obitelji!“

U razdoblju od od danas, utorka, 9. 2. 2016. do nedjelje, 21. 2. 2016. za svaku kunu koju  donirate, naš vjerni donator će donirati još jednu kunu do ukupnog iznosa od 200 000 kuna!

Dakle, svaki iznos koji darujete od danas, bit će udvostručen. Ako donirate 100 kn, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 100 kn, tako da će Vaša donacija zapravo iznositi 200 kn! Ako donirate 1000 kn, bit će uplaćeno još 1000 kn, dakle Vaša donacija je u stvari 2000 kn. Udvostručimo naše zajedničko djelovanje!

Donaciju možete uplatiti kreditnom ili debitnom karticom jednostavno i sigurno putem interneta na poveznici: https://donacije.uimeobitelji.net/

Također, uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957

Udruga “U ime obitelji”
Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb

Zahvalni smo na svakoj Vašoj pomoći! Ujedinjeni u promicanju obiteljskih vrijednosti, demokracije i slobode medija nastavimo zajedno mijenjati Hrvatsku na bolje!

Photo: istockphoto.com/rasslava

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža