Dva puta više za UIO i narod.hr: Počasti redakciju kavom!
16. studenoga 2016.

Dragi naši čitatelji,

Veseli nas činjenica da broj čitatelja i broj posjeta raste iz dana u dan. Zahvaljujući Vama, zauzeli smo 31. mjesto među svim internetskim stranicama u Hrvatskoji došli među najčitanije news portale u Hrvatskoj.

Drago nam je da svojim člancima, analizama i komentarima otvaramo teme o kojima drugi ne pišu. Donoseći provjerene i kontekstualizirane informacije želimo vam omogućiti zauzimanje informiranog i kritičnog stava o važnim temama i događajima u društvu.

Portal Narod.hr pokrenut je kao odgovor na medijsku blokadu tijekom kampanje za referendum o braku, te zbog uočene cenzure i nedostatka kritičkog i istraživačkog, objektivnog i neovisnog izvješćivanja vodećih medija o svim važnijim temama iz RH i svijeta.

Svakodnevno na njemu možete pročitati vijesti, analize i komentare, bez žutila i pornografije – informirajući se o najvažnijim događajima.

Portal se financira isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja i podupiratelja, a samim time budućnost portala i njegov napredak ovisi o Vašoj podršci. Uz neprocjenjiv doprinos volontera, za naše pravodobno i kontinuirano djelovanje potrebna su nam i  financijska sredstva: za plaće urednika i novinara na portalu Narod.hr, za kupovinu fotografija i pretplatu na vijesti…

Potrebna nam je Vaša pomoć – podržite naš daljnji rad!

Naš vjerni donator će  od danas, petka, 11. studenog 2016. do petka, 25. studenog 2016., za svaku kunu koju donirate, donirati još jednu kunu do ukupnog iznosa od 200 000 kuna za potrebe portala narod.hr.

Dakle, svaki iznos koji darujete od danas, bit će udvostručen. Ako donirate 10 kn za jednu kavu redakciji, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 10 kn, (dakle 20 kn) ako donirate 100 kn, bit će uplaćeno još 100 kn, dakle Vaša donacija je u stvari 200 kn.

Svi Vi koji nas želite podržati, možete to učiniti vrlo jednostavno – uplatom na račun neprofitne Udruge „U ime obitelji“ koja je osnivač portala i brine o njegovu financiranju.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Ulica kralja Zvonimira 17

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: Za “2X više za UIO”, u rubriku poziv na broj upišite “2016” a model ostavite prazan (00).

On-line uplatu možete odmah izvršiti ovdje. Više o načinima financiranja pronaći ćete na https://donacije.uimeobitelji.net/

Osim donacijama portal možete podržati i na druge načine:

Čitajte, pišite, snimajte, lajkajte, dijelite, oglašavajte!

Kako bismo postali vodeći nezavisni portal u Hrvatskoj i kako bismo mogli pravovremeno izvješćivati javnost o svim važnim društvenim temama iz Hrvatske i svijeta želimo razvijati i jačati mrežu suradnika (novinara i urednika), oformiti dopisništva i razviti vlastitu produkciju video priloga. Svi zainteresirani za suradnju mogu se javiti na: info@narod.hr

Aktivni ste na društvenim mrežama? Pratite nas, lajkajte članke na narod.hr i podijelite ih s drugima. To je jednako važni kao i donacije!

Imate svoj proizvod ili uslugu? Oglasite svoju tvrtku ili obrt na Narod.hr. Na taj način omogućujete kontinuirani rad portala i istovremeno naši čitatelji imaju priliku bolje upoznati Vaš proizvod ili uslugu.

Za sve detalje javite se na: marketing@narod.hr

Budi na izvoru Nepristranih Aktualnih Relevantnih Objektivnih Dnevnih informacija uz NAROD.HR

Zahvalni smo Vam za svaku pomoć!

Izvor: narod.hr

Foto: narod.hr

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža