U ime obitelji

Željka Markić: Velika koalicija – kao spas za gubitnički SDP i HNS

Željka Markić: Velika koalicija – kao spas za gubitnički SDP i HNS

Dr. Željka Markić iz udruge U ime obitelji, jutros je na svojem Facebook profilu komentirala jučerašnje parlamentarne izbore u Hrvatskoj, točnije osvrnula se na priče o mogućoj velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a.

Njezin komentar prenosimo u cijelosti:

“Nesposobna, korupcijskim aferama premrežena i totalitarnom ideologijom opterećena Narodna fronta (SDP/HNS), unatoč navijanju većine medija i “neovisnih” komentatora – izgubila je izbore.

Samo par trenutaka nakon što je postalo jasno da su birači osigurali da je HDZ relativni pobjednik izbora, a da MOST ima 12 -13 mandata – kreće akcija za spašavanje SDP-a…. priča o Velikoj koaliciji – HDZ-SDP. Ona nam, kao, donosi stabilnost i bolju budućnost.

Pa zar bi itko, tko želi dobro Hrvatskoj – umjesto korupcijom i totalitarnim nasljeđem ( koje je isto povezano s korupcijom) neopterećenog Mosta, unatoč tome što Petrov relativizira neke temeljne vrijednosti hrvatskog društva nastojeći se svidjeti medijima – za koalicijskog partnera uzeo SDP? Ili se odlučio za Vrdoljakov HNS umjesto da ponudi suradnju Živom zidu, Bandićevoj stranci, HDSSB-u ili generalu Glasnoviću? Pa dobar dio vodećih ljudi SDP-a i HNS-a će, ako se imenuje politički nepristran i pošten Državni odvjetnik – vrlo vjerojatno završiti u zatvoru.

A o Beljaku – koji je HSS s pobjedničke preveo na gubitničku stranu – nije potrebno govoriti. Nadam se da je ono malo razumnih HSS-ovaca u vodstvu stranke noć provelo istražujući mogućnosti izvanrednih izbora u HSS-u.”

Izvor: narod.hr