Željka Markić kod Dujmovića večeras otkriva: Zašto država ne bi trebala financirati srpske Novosti, kako se dijelio novac u HAVC-u …
15. veljače 2017.

U srijedu u 21,15 na HTV 1 Željka Markić će biti gošća Tihomira Dujmovića u emisiji „Iza zavjese“ i nema dvojbe da će to biti emisija o kojoj će se u danima što slijede govoriti.

Naime, dr. Markić će najprije temeljito objasniti, što joj drugi mediji nisu dopustili, zbog čega njena udruga traži poništenje presude čelniku Matice hrvatske (1928.-1945.).

Ovo će biti prigoda da detaljno pojasni zbog čega drži da srpsko narodno vijeće ne može tražiti, niti dobiti novce iz proračuna za projekte koje su oni sami naznačili.

Koje nevladine organizacije se financiraju primarno izvana i zašto mediji skrivaju tu istinu ćuti ćemo u drugom dijelu emisije kao i detalje o novcu koje je Hribarov HAVC dodjeljivao pojedinim redateljima.

Čuti ćemo primjere gdje su muževi svojim ženama dodjeljivali milijune kuna za njihove zajedničke obiteljske projekte što je skandal sam po sebi o čemu mediji uglavnom šute. Što misli o otvaranju arhiva, te zbog čega drži da Bruna Esih može postati nova zagrebačka gradonačelnica, čuti ćemo večeras u emisiji „Iza zavjese“, HTV 1 u 21,15.

Izvor: narod.hr

Foto: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža