Pročitajte Izvještaj U ime obitelji o zloupotrebi proračunskog novca namijenjenog srpskoj nacionalnoj manjini
15. veljače 2017.

Pročitajte Izvještaj U ime obitelji o zloupotrebi 3,2 milijuna kuna proračunskog novca od strane Pupovčevog tjednika Novosti za izražavanje netolerancije prema većinskom hrvatskom stanovništvu. Protivno kriterijima i svrsi natječaja Savjeta za nacionalne manjine za 2016. – za ostvarivanja kulturne autonomije nacionalnih manjina, što uključuje promicanje jezika, običaja i kulture manjinskih naroda – tjednik Novosti eksplicitno je izražavao netoleranciju prema većinskom hrvatskom stanovništvu, za što je prema kriterijima natječaja predviđena sankcija obustava financiranja i gubitak prava na prijavu za sredstva Savjeta za nacionalne manjine na tri godine.

[pdf-embedder url=”http://uimeobitelji.net/wp-content/uploads/2017/02/Izvještaj-o-zloupotrebi-proračunskog-novca-namijenjenog-srpskoj-nacionalnoj-manjini.pdf” title=”Izvještaj o zloupotrebi proračunskog novca namijenjenog srpskoj nacionalnoj manjini”]

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža