U ime obitelji

Željka Markić i Krešimir Planinić u Münchenu: Želimo umrežiti hrvatske istomišljenike u iseljeništvu

Željka Markić i Krešimir Planinić u Münchenu: Želimo umrežiti hrvatske istomišljenike u iseljeništvu

U organizaciji Akademskog Kruga HKZ München, HSK NJ Bavarska Matice hrvatske i Hrvatske kuće München, u utorak navečer u prostorijama HKZ München održano je predavanje predsjednice udruge “U ime obitelji” dr. Željke Markić i člana Upravnog odbora Udruge Krešimira Planinića, piše fenix-magazin.de

Tema je bila “Društveno zagovaranje obitelji”, a pred oko stotinjak Hrvata dr. Markić je u svom izlaganju govorila o društvenim pravcima u današnjem hrvatskom društvu, obitelji, te njenoj važnosti kao temelju zdrave opstojnosti hrvatske populacije.

Udruga U ime obitelji je prije dvije godine pokrenula povijesni refendum o braku koji je šokirao svojim ishodom vrlo glasne zagovornike istospolnih zajednica i utišao njihovu „kulturnu revoluciju“ koja je imala za strateški cilj institucionalno nametnuti hrvatskom društvu „gender-ideologiju“ i tzv. gay brakove.

Krešimir Planinić je kroz svoje predavanje naglasio da Udruga zagovara promjene u izbornom zakonu koje će omogućiti iseljeništvu glasovanje pismenim putem što do danas još uvijek nije moguće.

I Markić i Planinić su naglasili važnost lustracije u hrvatskom društvu te umrežavanje istomišljenika u iseljeništvu.

Izvor: narod.hr/fenix-magazin.de

Foto: fenix-magazin.de