Željka Markić: Hrvati iz BiH u mom srcu. Bosanac je Hrvatskoj donio pobjedu u nogometu, a Hercegovac u tenisu!
25. studenoga 2018.

Po drugi put u povijesti naši su tenisači na krovu svijeta, pobjednici Davis Cupa, zahvaljući pobjedi Marina Čilića 7-6 (3), 6-3, 6-3 koju je ostvario protiv Lucasa Pouillea, najbolje rangiranog francuskog tenisača u Lilleu, nakon dva sata i 19 minuta igre pred 25.000 gledatelja na stadionu Pierre Mauroy.

“Bravo, Marine!
Hrvati iz Bosne i Hercegovine u mom srcu! Ne prestaju pokazivati ljubav prema Hrvatskoj – od ’91 kad sam ih susretala na svim najgorim hrvatskim ratištima – kad su dolazili ovamo ginuti s nama i za nas – do danas – kad su pokorili nogometni i teniski svijet – u ime Hrvatske.

(VIDEO) Ludo slavlje Hrvata u Francuskoj: Proglašenje pobjednika Davis Cupa i euforija…

Bosanac je Hrvatskoj donio pobjedu u nogometu, Hercegovac u tenisu.
U ljubavi prema Hrvatskoj ne daju se natkriliti”, objavila je dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji na svom Facebooku.

Podsjetimo, Marin Čilić skroman je mladić koji dolazi iz malenog Međugorja, mjesta od oko 4000 stanovnika u općini Čitluk, u Bosni i Hercegovini.

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža