U ime obitelji

Za U ime obitelji i Narod.hr prikupljeno 214.971,95 kuna!

Za U ime obitelji i Narod.hr prikupljeno 214.971,95 kuna!

Dragi naši prijatelji i donatori,

Udruga U ime obitelji je tijekom akcije “Dva puta više za UiO i Narod.hr” je u samo 20 dana prikupila ukupno 214.971,95 kuna. Zahvaljujući uplatama brojnih podupiratelja (pojedinca, obitelji, malih poduzetnika, župa, samostana, općina) od 9. veljače do 29. veljače prikupljeno je 114.971,95 kuna. Dakle, 14,971,95 HRK više od ciljnog iznosa od 100,000 HRK. Za svaku doniranu kunu, do 100,000 HRK, jedan naš donator obećao je uplatiti po još jednu kunu. To znači da smo ukupno prikupili 214.971,95 kuna. Hvala vam!

Vaše nam donacije omogućuju da nastavimo s našim radom i djelovanjem kroz prvih šest mjeseci ove godine. Sve aktivnosti U ime obitelji, uključujući portal Narod.hr, cijelu prošlu i ovu godinu financiramo isključivo donacijama. Zato nam svaka kuna koju nam darujete u ovoj, za mnoge vrlo teškoj ekonomskoj situaciji, znači i mnogo više od samog novca – osiguravanja plaća za naš mali, ali odlično organiziran tim profesionalnih novinara, mogućnosti plaćanja pretplate za novinske agencije, plaćanje režija…Svaka kuna koju nam darujete je poticaj da radimo još više, da budemo još kreativniji i ustrajniji u našem pokretanju Hrvatske prema naprijed.

Hvala Vam na podršci i pomoći. Osobito zahvaljujemo svima koji su se odlučili podupirati nas kroz redovne mjesečne donacije (trajni nalog). To nam omogućuje da planiramo troškove te da se usudimo ulaziti u nove, Hrvatskoj toliko potrebne projekte.

Bit ćemo Vas slobodni pozvati i na Donatorsku večeru koju planiramo u svibnju, nadamo se da ćemo tom prilikom neke od vas, naših podupiratelja, imati priliku i osobno upoznati.

Svako dobro,

Željka Markić, dr. med.

Predsjednica udruge U ime obitelji