VOLONTIRANJE NA TELEFONU 113 HZJZ-a???️
3. travnja 2020.

Članovi, podupiratelji i prijatelji udruge U ime obitelji ovaj će vikend volontirati u Pozivnom centru 113 Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Udruga je svoje resurse stavila na raspolaganje HZJZ-u osobito za poslove koji traže znanje i iskustvo u komunikaciji i koordinaciji volontera.

U prošli petak se, nakon što smo primili zamolbu HZJZ-a da volontiramo ovu subotu i nedjelju, 4.4. i 5.4., u manje od 24 sata, javilo više nego dovoljnih 70 volontera koji će ove subote i nedjelje zamijeniti zaposlenike HZJZ-a i odgovarati na pozive građana od 7 do 22 sata.

Osobito se zahvaljujemo svim volonterima s postdiplomskog studija iz Logoterapija Hrvatska prof. Pahljine, njihov odaziv nas je posebno razveselio  Iako smo svi angažirani na mnogo strana – u svojim obiteljma, na radnim mjestima, pomažući na razne načine i kroz razne udruge – opet nas je oduševila dobrota ljudi i spremnost da se uključe i pomognu.

Svima hvala ?

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža