Vitomir, Zagreb
26. rujna 2014.

Vitomir iz Zagreba uzeo je godišnji odmor kako bi volontirao za inicijativu “U ime obitelji”. “Kad je u pitanju darivanje slobodnoga vremena za dobru stvar, a u ovom slučaju je to boljitak našega naroda, uvijek biram volontiranje. Iskustvo susreta s ljudima kaže kako ništa nije uzalud. Tek sada vidim koliko ima dobrih ljudi u Hrvatskoj i pitam se gdje se skrivaju, zašto njih nema u javnom životu!?”

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža