Vinkovci vas zovu: 18. svibnja dođite na Hod za život
9. svibnja 2024.

Drugi Hod za Život ove godine, nakon Osijeka održava se istovremeno u Vinkovcima i Zagrebu, 18. svibnja.

Pogledajte Poziv za Hod za život u Vinkovcima 2024.

”Okupili smo se u inicijativu da se zalažemo za zakonsku i svaku drugu zaštitu životu, za svaki život. Pravo na život je temeljno ljudsko pravo, jer što će nam sva druga ljudska prava, ako se nismo rodili. Ovdje smo da bismo dali podršku svima koji su ugroženi, kojima je život ugrožen. Život je zakon, stoga dođite u Vinkovce!”, poručili su organizatori Hoda za život u Vinkovcima.

Hod za život ove se godine održava u 15 hrvatskih gradova pod geslom: ”Glas rođenih za život nerođenih”.

>Ante Boras iz Osijeka poziva vas na ovogodišnji Hod za život

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža