(VIDEO) Španjolci prosvjedovali protiv rodne ideologije
13. ožujka 2017.

U Španjolskoj su se razvile dvije kampanje – za i protiv nametanja rodne ideologije.

Danas su Španjolci održali prosvjed #FreeSpeechBus i #MarchForFreedom protiv rodne ideologije, za slobodu – govora i mišljenja i prava na odgoj svoje djece.

Prosvjed u Madridu počeo je u podne. Prijenos je bio uživo putem ‘live stream-a’ ‘live stream-a’ ovdje na stranici.

Podsjetimo,  skupina Chrysallis je u gradovima diljem Španjolske pokrenula kampanju poticanja transseksualnosti kod djece kao nešto sasvim normalno. Istaknula plakate koji prikazuju četvero gole djece koje se drže za ruke, uključujući dječaka sa ženskim genitalijama i djevojčicu s muškim genitalijama, uz slogan: „Postoje djevojčice s penisima i dječaci s vaginama. To je jednostavno tako.”

Kao odgovor na tu kampanju pojavila se ona u organizaciji skupine HazteOír, koja je u tu svrhu koristila autobus s natpisom „Dječaci imaju penise. Djevojčice imaju vagine. Ne dajte se zavarati. Ako si rođen muškarac, muškarac si. Ako si žena i dalje ćeš biti žena”. 

> Na turneji po Španjolskoj autobus koji raskrinkava rodnu ideologiju

Tada su krenuli napadi na HazteOír od strane lijevo-liberalnih aktivista koji su potpuno ograničili slobodu izražavanja skupini koja raskrinkava rodnu ideologiju i ugrozili njihova ljudska prava. Zato se sada prosvjedom žele izboriti za slobodu svojih prava i za boljitak svoje djece.

> Teror rodne ideologije – država ovu kampanju promovira, a autobus koji kaže da dječaci imaju penis – zabranjuje!

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža