U ime obitelji

(VIDEO) Španjolci prosvjedovali protiv rodne ideologije

(VIDEO) Španjolci prosvjedovali protiv rodne ideologije

U Španjolskoj su se razvile dvije kampanje – za i protiv nametanja rodne ideologije.

Danas su Španjolci održali prosvjed #FreeSpeechBus i #MarchForFreedom protiv rodne ideologije, za slobodu – govora i mišljenja i prava na odgoj svoje djece.

Prosvjed u Madridu počeo je u podne. Prijenos je bio uživo putem ‘live stream-a’ ‘live stream-a’ ovdje na stranici.

Podsjetimo,  skupina Chrysallis je u gradovima diljem Španjolske pokrenula kampanju poticanja transseksualnosti kod djece kao nešto sasvim normalno. Istaknula plakate koji prikazuju četvero gole djece koje se drže za ruke, uključujući dječaka sa ženskim genitalijama i djevojčicu s muškim genitalijama, uz slogan: „Postoje djevojčice s penisima i dječaci s vaginama. To je jednostavno tako.”

Kao odgovor na tu kampanju pojavila se ona u organizaciji skupine HazteOír, koja je u tu svrhu koristila autobus s natpisom „Dječaci imaju penise. Djevojčice imaju vagine. Ne dajte se zavarati. Ako si rođen muškarac, muškarac si. Ako si žena i dalje ćeš biti žena”. 

> Na turneji po Španjolskoj autobus koji raskrinkava rodnu ideologiju

Tada su krenuli napadi na HazteOír od strane lijevo-liberalnih aktivista koji su potpuno ograničili slobodu izražavanja skupini koja raskrinkava rodnu ideologiju i ugrozili njihova ljudska prava. Zato se sada prosvjedom žele izboriti za slobodu svojih prava i za boljitak svoje djece.

> Teror rodne ideologije – država ovu kampanju promovira, a autobus koji kaže da dječaci imaju penis – zabranjuje!

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona