U ime obitelji

(VIDEO) Prva pretpremijera hit filma ‘Neplanirano’ rasprodana, još jedna u četvrtak 21.11.

(VIDEO) Prva pretpremijera hit filma ‘Neplanirano’ rasprodana, još jedna u četvrtak 21.11.

Zbog velikog interesa javnosti, gostovanje redatelja Chucka Konzelmana i Caryja Solomona i pretpremijera filma “Neplanirano” (Unplanned) održat će se u organizaciji udruge U ime obitelji dva dana zaredom – u četvrtak 21.11. i petak 22.11. u Zagrebu. 

Pretpremijera filma u petak 22.11. je rasprodana u samo par dana, pa će se gostovanje redatelja i pretpremijera održati i u četvrtak, 21.11. u Kinu Forum, SD Stjepan Radić u 19 sati.  

Ulaznicu za pretpremijeru u četvrtak 21.11., gledatelji mogu kupiti na https://www.ulaznice.hr/web/event/38/7334 ili na njihovim prodajnim mjestima.

Film “Unplanned” prikazuje životnu priču Abby Johnson, bivše ravnateljice klinike Planned Parenthood, koja je od zagovarateljice pobačaja postala zagovarateljica prava na život.

U SAD-u i Kanadi “Unplanned” je zaradio više od 19 milijuna dolara, što potvrđuje uspjeh ovog biografskog filma i pokazuje postojanje velikog interesa javnosti za prikazivanjem Abbyjine životne priče.

Film se do sada prikazivao u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji i Irskoj, počeo se prikazivati u Nizozemskoj i od 1.11. u Poljskoj, gdje je 5. film po gledanosti, a od ožujka 2020. moći će se gledati u Španjolskoj. Nadamo se da će veliki interes javnosti za film “Unplanned” prepoznati i hrvatski distributeri i kinoprikazivači poput Cinestara te da ćemo Abbyjinu priču uskoro moći gledati diljem Hrvatske.