U ime obitelji

(VIDEO) Prof. Dobrović: O ratnom Božiću ’91 na Velebitu, ženi Agnezi i 7 djece i kako će osigurati besplatnu struju za sve obitelji u Hrvatskoj

(VIDEO) Prof. Dobrović: O ratnom Božiću ’91 na Velebitu, ženi Agnezi i 7 djece i kako će osigurati besplatnu struju za sve obitelji u Hrvatskoj

Dr. sc. Slaven Dobrović, nositelj je liste br. 11 Domovinskog pokreta u 7. izbornoj jedinici.

U podcastu “55 minuta kod Željke Markić” otkrio je kako se kao student prijavio u vojsku i Božić 1991. dočekao na Velebitu, u kojem društvu najviše voli navijati za hrvatsku reprezentaciju, kako izgleda svakodnevica obitelji sa 7 djece. Ovaj profesor na Strojarskom fakultetu objasnio je kako svako domaćinstvo u Hrvatskoj može proizvoditi svoju struju, koje će promijene unijeti u HEP i zašto danas svoju ženu voli više nego kad su se vjenčali.

Cijeli video pogledajte ovdje.

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje (besplatne) pretplate:

Prijavite se na YouTube na računalu.
Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

Svaka pretplata na kanalu na Youtubeu je automatski besplatna.

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvoni  i tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Izvor: narod.hr