(VIDEO) Pogledajte nastup Marka Perkovića Thompsona na Hodu za život u Zagrebu: ‘Odlučio sam ovome danu posvetiti nekoliko životnih pjesama’
3. lipnja 2019.

U subotu 25. svibnja, održao se Hod za život u Zagrebu. U manifestaciji koja se bori za osnovno ljudsko pravo, pravo na život nerođene djece, od začeća do prirodne smrti sudjelovao je i jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika – Marko Perković Thompson.

>Dr. Željka Markić s Hoda za život: ‘Dali smo lekciju iz demokracije, nemojte se bojati ljudi – samo treba slušati što govore’

> (VIDEO) Pročitajte riječi i poslušajte pjesme koje je Thompson pjevao na Hodu za život u Zagrebu

> (VIDEO) Thompson o Hodu za život, Škori, zabranama koncerata…

Kada je povorka došla do Trga svetog Marka, na koji nisu stali svi sudionici zbog velikog broja ljudi, na binu je izašao Thompson te održao mini koncert. On je je otpjevao pet svojih pjesama: Sine moj, Samo je ljubav tajna dvaju svjetova, Neću izdat ja, Moj Dida i ja, Geni kameni i Lijepa li si. Kada je voditelj najavio pjesmu “Geni kameni” istaknuo ju je kao “pjesmu zbog koje mi ovdje Marku nećemo isključiti mikrofon”.

Ovaj je hrvatski glazbenik prije samog održavanja Hoda za život, putem svoje službene Facebook stranice pozvao na sudjelovanje u manifestaciji u svim gradovima te poručio: “Pokažimo da smo prijatelji života, da smo narod života”

U 2019. godini, manifestacija Hod za život je održana u pet hrvatskih gradova, Osijeku i Rijeci 18. svibnja, te u Zagrebu, Splitu i po prvi puta Zadru 25. svibnja.

Izvor: narod.hr

Foto: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža