(VIDEO) Bitorajac i ostala poznata, ‘kuturna ekipa’ pozivaju na prosvjed
31. svibnja 2016.

Kao što smo već pisali, kao da je postala stvar prestiža među lijevo, SDP-u i HNS-u sklonim grupacijama i pojedincima, posebno iz svijeta “kulture”, pokazati da se zalažu za prosvjed “Hrvatska može bolje”.

Tako su i mnogi popularni pjevači i glumci odlučili dati svoj glas, pa su internet preplavile video snimke putem kojih pozivaju građane da im se “pridruže u stvaranju bolje budućnosti”.

Evo nekih od poznatijih, koji su odlučili iskoristiti još jednu prigodu za malo eksponiranja u javnosti.

Rene Bitorajac je odglumio Zdravka Mamića.

Damir Urban je pozvao na prosvjed u Rijeci.

Mile Kekin iz Hladnog piva je samo izreferirao naučeni poziv.

Glumica Nina Violić je i zapjevala.

Mrle iz Leta 3 je zakukurikao.

Pjevačica Remi iz Eelementala je poručila “vidimo se”.

Podsjetimo, iako je prosvjed koji bi se trebao održati u srijedu najavljen kao potpora Cjelovitoj kurikularnoj reformi, njime upravljaju organizacije, udruge i stranke kojima je cilj rušenje trenutačne Vlade.

Službeno su se kao oganizatori Facebook inicijative “Hrvatska može bolje”, koja građane na sve moguće načine pokušava izvući na ulice, deklarirale udruge članice GOOD koordinacije: RODA, Forum za slobodu odgoja, Centar za mirovne studije, GONG, Hrvatsko debatno društvo i Udruga roditelja Korak po korak. Stoga, provjerimo koliko su neke od njih izgubile, tj. s koliko su novaca poreznih obveznika financirane od strane prethodne Vlade.

 

Photo: snimak zaslona

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža