U ime obitelji

(VIDEO) Analiza prof. Podolnjaka: Zbog izbornog inženjeringa Plenković s glasovima 17 posto birača, ima praktički jednostranačku Vladu

(VIDEO) Analiza prof. Podolnjaka: Zbog izbornog inženjeringa Plenković s glasovima 17 posto birača, ima praktički jednostranačku Vladu

Gost podcasta “55 minuta kod Željke Markić” bio je ustavni stručnjak i bivši saborski zastupnik Mosta prof. dr. sc. Robert Podolnjak.

On je u podcastu analizirao rezultate izbora. Govorio je o manjkavosti izbornog sustava, ustavnosti izbora, manama izbornih jedinica, apatiji birača, manjinskim zastupnicima, manjkavom izvješćivanju DIP-a, međunarodnoj praksi kod manjinskih zastupnika i tko ne bi ušao u sabor bez izbornog inženjeringa?

Želite se pretplatiti (besplatno) na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje (besplatne) pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

>(VIDEO) Stjepo Bartulica u ’55 minuta kod Željke Markić’ o saborskom mandatu, briselskom HDZ-u, klijentelizmu u Hrvatskoj…

Svaka pretplata na kanalu na Youtubeu je automatski besplatna.

>(VIDEO) Pogledajte premijeru podcasta Željke Markić i predbilježite se za nove emisije

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvonii tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Izvor: narod.hr