Markić poduprla Vidović Krišto, Glavašević iznio neistine i dobio brz odgovor
28. srpnja 2020.

“Svatko kome je stalo do demokracije trebao bi biti zahvalan na ustrajnosti gospođe Vidović Krišto, koja iznosi legitimne stavove. Zanimljivo, njezinim kritičarima ne smeta kada, primjerice, Katarina Peović poziva na oduzimanje ušteđevine hrvatskih građana, protivno Ustavu. Na to se nitko ne obazire”, rekla je za Večernji list dr. Željka Markić, čelnica udruge U ime obitelji o zastupnici Karolini Vidović Krišto koja je u Sabor ušla kao nezavisna kandidatkinja liste Domovinskog pokreta.

Zastupnicu Vidović Krišto dio javnosti sklon ljevici kritizira jer u svom angažmanu ukazuje na komunističke zločine, osudu totalitarnih režima, među kojima je i komunizam te se otvoreno zalaže protiv pobačaja. Na neslužbenu najavu da bi mogla završiti na mjestu potpredsjednice Sabora u kvoti Domovinskog pokreta reagirao je nezavisni zastupnik Bojan Glavašević s liste lijevo-zelene koalicije (Možemo, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad).

“Za imenovanje osobe koja je ugostila relativizatora holokausta i na javnoj TV mrtva-hladna puštala tu propagandu, koja je izjavila da su 85% gay osoba pedofili sigurno neću podići ruku. A i sve ostale zastupnice i zastupnici trebale/i bi se pitati što o njima govori ako to učine”, napisao je Glavašević na Twitteru.

Karolina Vidović Krišto odgovorila je Bojanu Glavaševiću putem Facebook objave i poručila:

“Poruka Bojanu Glavaševiću

Ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni.

Prema istraživanju provedenog u SAD-u, u kojem su ispitani osuđeni pedofili, utvrđeno je – njih 85% su i homoseksualci. Ta rečenica istaknuta je čak i u naslovu Jutarnjeg (vidi sliku).

Ali, kako možete vidjeti na drugoj slici, Bojan Glavasevic je napisao obrnutu tezu – napisao je kako su 85% homoseksualaca pedofili, te dodao da ja to tvrdim.

I u prvoj rečenici svoje nes(p)retne objave mu se dogodio još jedan gaf. Naveo je da sam ugostila negatora holokausta, što je uvreda i kleveta protiv Igora Vukića, a istina je da sam Igora Vukića u emisiju HRT-a pozvala u svojstvu istraživača i publiciste da predstavi svoju knjigu “Radni logor Jasenovac”, plod njegovog istraživanja Jasenovca za što je Igor Vukić bio financiran od hrvatske Vlade. Obveza HRT-a je objavljivati društveno relevantne teme, pogotovo ako ih se (su)financira iz Državnog proračuna.

Ponavljam savjet Bojanu Glavaševiću – ako se ne stignete informirati onda radije nemojte ni istupati, jer možete ispasti površni i nervozni.”, napisala je Vidović Krišto.

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža