U mreži Prvog – 14. 1. 2015.
14. siječnja 2015.

Voditelj pravnoga tima “U ime obitelji” odvjetnik Krešimir Planinić gostovao je u jutrošnjoj emisiji Hrvatskoga radija “U mreži Prvog”. Druge su gošće bile bivša pravobraniteljica za djecu, odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko, aktualna pravobraniteljica za djecu Ivana Milas-Klarić, u Osijeku -Branka Rešetar, predstojnica Katedre Obiteljskoga prava Pravnoga fakulteta u Osijeku koja je bila na čelu radne skupine koja je izradila novi Obiteljski zakon.

Tema je bio Obiteljski zakon.

Emisiju možete poslušati: http://radio.hrt.hr/aod/suspenzija-obiteljskoga-zakona/96556/

Emisiju vodi Sandra Erak.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža