U ime obitelji

U ime obitelji poziva: prijavite se za promatranje predsjedničkih izbora u Gradu Zagrebu!

U ime obitelji poziva: prijavite se za promatranje predsjedničkih izbora u Gradu Zagrebu!

Udruga U ime obitelji pozvala je građane da se prijave za promatranje predsjedničkih izbora u nedjelju, 22. 12. 2019., na biralištima u Gradu Zagrebu. Svi zainteresirani za promatranje izbora moraju se prijaviti do ponedjeljka, 16. 12., putem sljedećeg obrasca: https://forms.gle/14NB27kg7x54SCY49

 U ime obitelji ističu kako “u Gradu Zagrebu glasa oko 800.000 birača i pravilnost izbora u Zagrebu ključna je za ishod predsjedničkih izbora”.

Također, posebno pozivaju građane koji su po struci inženjeri elektrotehnike, strojarstva, informatike i drugih srodnih zanimanja da se prijave i obavezno upišu svoje zanimanje u obrazac na gornjem linku kako bi mogli sudjelovati u promatranju u izbornom povjerenstvu Grada Zagreba.

U ime obitelji naglašava kako je zahvaljujući svojim promatračima postala vodeća civilna udruga za promatranje izbora i referenduma. 

“Kandidata ima mnogo, a izborna utrka za predsjednika Republike Hrvatske je vrlo napeta. Predsjednički izbori su jedini izbori gdje kandidata biramo neposredno, stoga je važno da zajedno osiguramo da volja birača bude ispoštovana.”, stoji u pozivu građanima da se prijave za promatranje.

“Promatranjem izbora doprinosite neovisnosti izbornog procesa i jačanju demokracije u Hrvatskoj!”, zaključuju iz U ime obitelji.

Podsjećamo da se za promatranje predsjedničkih izbora možete prijaviti putem sljedećeg obrasca: https://forms.gle/14NB27kg7x54SCY49

* Promatranje predsjedničkih izbora u Zagrebu udruga U ime obitelji organizira u sklopu projekta “IN Demokracija”, koji se u suradnji s udrugom Građanska inicijativa Narod odlučuje provodi uz financijsku podršku Grada Zagreba. 

Izvor: narod.hr