U ime obitelji održava radionicu za mlade u Varaždinu – prijavite se za sudjelovanje
14. listopada 2023.

Udruga U ime obitelji u Varaždinu organizira još jednu besplatnu edukaciju/radionicu o mentalnom zdravlju mladih, pod nazivom „Razvoj osobnih potencijala i vještina“, te poziva mlade da se prijave za sudjelovanje. 

Radionica će se održati u subotu 21.10.2023. u 10:30 sati u Varaždinu, u palači Herzer, Franjevački trg 10 (ulaz kroz recepciju Gradskog muzeja Varaždin). Zainteresirane mlade osobe se za sudjelovanje na radionici trebaju prijaviti za putem poveznice:

https://forms.gle/egBbxL9fjJ6m1B7D7

Sudionici će se na edukaciji/radionici susresti sa sljedećim temama:

– prilike u društvu i njihov utjecaj, patologije duha vremena

– tko sam ja i moja životna zadaća – čovjek, osoba, sloboda, odgovornost, karakter vs. osobnost, stav, jesmo li sami ili smo dio zajednice

– autotranscendencija ili samoaktualizacija; logoterapija i Viktor Frankl

– vlastite granice, duhovne ideje, smisao života kao motivator transcendencije

– savjest; ljubav i jezici ljubavi; posvetiti se nekomu ili nečemu ili samome sebi

– kako izabrati, kako pristupiti donošenju odluka ili rješavanju problema; konflikti

– slika o sebi – realistična ili idealna, naše slabosti i jakosti

U ime obitelji je u sklopu projekta već uspješno organizirala i održala edukaciju o mentalnom zdravlju mladih u ožujku Zagrebu, te u lipnju u Iloku i Vinkovcima. Osim u Varaždinu, radionica će se tijekom listopada održati i u Kninu. Voditeljica edukacije je Natalija Kanački, dr.med., logoterapeutkinja.

Edukacija, kao dio projekta „Osnaživanje volje i samosvijesti mladih u zaštiti njihovog mentalnog zdravlja“ je sufinancirana od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u okviru Poziva za projekte usmjerene mladima u 2022. godini. Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti U ime obitelji i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja sredstava.

Izvor: frendica.online

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža