U ime obitelji: Druga međunarodna konferencija o odgoju djece – pogledajte program i prijavite se!
7. listopada 2016.

Pročitajte program druge međunarodne konferencije Obitelj i škola: ključ odgoja za vrijednosti, koji Udruga U ime obitelji održava 21. i 22. 10. 2016. pod visokim pokroviteljstvom predsjedncie Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović, i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Odgoj djece Vam je važan? Prijavite svoje sudjelovanje što prije na poveznici:http://konferencija2016.uimeobitelji.net/prijava/

U petak i subotu, 21. i 22. 10., dvadeset vrhunskih stručnjaka, praktičara i govornika iz Hrvatske te dvanaest iz inozemstva kroz predavanja i radionice govorit će o važnosti suradnje obitelji i škole u odgoju i obrazovanju djece, o prepoznavanju potreba i talenata učenika, o odgoju djece s jednim roditeljem, o tome kako pomoći djeci i mladima da kvalitetnije uče, o pozitivnom utjecaju glazbenog i likovnog odgoja na djecu, o praktičnim savjetima za odgoj djece, te o ostalim temama bitnim za cjeloviti odgoj i obrazovanje.

Izvor: narod.hr

Foto: uimeobitelji.net

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža