Tribina UIO o predsjedničkim izborima u srijedu 18.12. – gostuju dr. Markić, dr. sc. Milardović i dr. sc. Banac
12. prosinca 2019.

Udruga U ime obitelji organizira tribinu pod nazivom „Predsjednički izbori 2019. – analiziraju Markić, Milardović i Banac“, koja će se održati u srijedu, 18.12. u 19 sati u Europskom domu (Jurišićeva 1, Zagreb)

Kao što samo ime tribine otkriva, o predsjedničkim izborima i kampanji govorit će eminentni gosti:

  • dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji
  • dr. sc. Anđelko Milardović s Instituta za migracije i narodnosti
  • dr. sc. Ivo Banac, profesor emeritus Sveučilišta Yale

Moderira: Luka Mlinarić

Dođite i pozovite svoju obitelj, prijatelje i poznanike!

* Tribina se održava u sklopu projekta „IN Demokracija“, sufinanciranog od strane Grada Zagreba i u suradnji s udrugom Građanska inicijativa Narod odlučuje. 

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža