Trganje plakata i uništavanje štandova kako raste broj potpisa
28. rujna 2014.

Jutros je štand inicijative „Birajmo zastupnike imenom i prezimenom“ u Zagrebu osvanuo s potrganim plakatima s referendumskim pitanjem. Štand u Novom Jelkovcu tri je dana zaredom tijekom noći oštećivan, što su volonteri prijavili policiji.

Kako broj potpisa raste, povećava se i agresivnost onih koji ne žele da hrvatski birači sami odlučuju o tome na koji će način birati svoje saborske zastupnike. „Dosad je sve bilo u redu, no jutros sam našao potrgane plakate koji su stajali svih ovih dana na štandu“, rekao je volonter U ime obitelji.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža