Tomašević bez odgovora: Zašto ljude koji se mole Bogu nazivate klečavcima, a vi ste klečali za BLM?
7. travnja 2024.

Zanimljiv video osvanuo je na društvenoj mreži Tik Tok u kojemu su glavne uloge Tomislav Tomašević i ‘želim biti premijerka’ Sandra Benčić.

U njemu je vidljiv sav paradoks i proturječnost stranke Možemo!

U svom predizbornom programu Možemo! se, kažu članovi stranke, zalaže za demografske mjere. S druge stranke, poznato je da stranka podupire LGBT agendu.

“Vi ste jedina stranka koja promovira transseksualnu agendu i koja ‘gura’ gay zastave i vješa ih po Zagrebu. Kako vas nije sram?”, upitao je novinar Danijel Klaić s portala Logično.com Sandru Benčić.

Gradonačelniku Tomaševiću također je postavio pitanje. Zašto vjernike koji mole krunicu naziva klečavcima kad je on sam klečao sa Sandrom Benčić prije nego je postao gradonačelnik, u javnosti, na Trgu žrtava fašizma u znak podrške za BLM.

>Barbara Jonjić: Znade li Zagreb kako ga vodi BLM Klečavac

Očekivano, Tomislav Tomašević spomenuo je jednu od svojih omiljenih riječi – transparentnost. Prisjetio se i svoje potpore ‘Povorci ponosa’. Kazao je i da se drži svojih obećanja.

Ipak, podsjetit ćemo i na jedno od brojnih Tomaševićevih predizbornih obećanja.

A to je da neće ukidati demografsku mjeru roditelj-odgojitelj za koju se zalaže udruga U ime obitelji.

Međutim, sada znamo kako zagrebački gradonačelnik do svojih obećanja i drži.

Tomašević spominjao Hod za život

Iako ga nitko o tome ništa nije pitao, spomenuo je Tomašević i Hod za život.

>Uskoro presuda u sporu protiv Tomaševića zbog diskriminacije Hoda za život

Podsjetimo, udruge U ime obitelji i Vigilare tužili su Grad Zagreb radi zaštite od diskriminacije. Naime, Grad Zagreb zabranio je postavljanje zastava Hoda za život 2022. godine.

Tomašević je u videu kazao da je sud nedavno presudio da je u tom slučaju izgubila udruga U ime obitelji. Međutim, ta presuda nije pravomoćna. 

Tomašević: ‘Na ovim izborima ima toliko funkcija…’

Gradonačelnik Zagreba kazao je i da na ovim (parlamentarnim, op.n.) “ima toliko funkcija da svatko može izabrati nešto za sebe”.

Čini se da Možemo! izbore vidi kao kakav švedski stol.

O čemu je sve govorio Tomašević te kako se na sve nadovezala njegova stranačka kolegica, pogledajte sami.

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža