U ime obitelji

Thompson čestitao Soldiću – hrvatskom borcu koji je uz ‘Gene kamene’ ušao u ring i pobijedio poljskog hrvača

Thompson čestitao Soldiću – hrvatskom borcu koji je uz ‘Gene kamene’ ušao u ring i pobijedio poljskog hrvača

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić (24) pobijedio je poljskog hrvača Michała Pietrzaka (30) na eventu KSW 50 u SSA Areni Wembley u Londonu i to jednoglasnom odlukom sudaca.

Čestitao mu je i najpopularniji hrvatski glazbenik, Marko Perković Thompson.

“Čestitamo Roberto Soldic Najbolji hrvatski MMA borac, Roberto ‘RoboCop’ Soldić, ostvario je još jednu pobjedu. Ovog puta na 50. jubilarnom KSW turniru u Londonu sudačkom odlukom pobijedio je Poljaka Michala Pietrzaka. U kavez je ušao uz Thompsonov hit ‘Geni kameni’”, objavili su na FB.

Podsjetimo, uoči meča Soldiću je poruku poslao i najpopularniji hrvatski glazbenik, Marko Perković Thompson, koji je preko Facebook stranice poručio hrvatskom borcu:

” GENI KAMENI. Podrška Robertu Soldiću protiv Poljaka Michala Pietrzaka”, poručio je Thompson, nakon čega je stigao i odgovor Soldića: ” Uz Božju pomoć po pobjedu”, napisao je Soldić koji, podsjetimo, kao i Filip Hrgović u oktogon ulazi uz pjesmu ‘Geni kameni”.

U Hrvatsku dolazi najjača europska MMA organizacija, gdje će organizirati event u Areni Zagreb 9. studenog, na njemu će Roberto Soldić braniti pojas prvaka u velteru.

Izvor: narod.hr

Foto: facebok MPT