Sveta Nedjelja: Jumbo plakatima najavljen Hod za život u Zagrebu 18. svibnja
14. svibnja 2024.

Drugi Hod za Život ove godine, nakon Osijeka održava se istovremeno u Vinkovcima i Zagrebu, 18. svibnja. Građani koji se zalažu za temeljno ljudsko pravo, pravo na život za sve ljude, ove će godine hodati u 15 hrvatskih gradova. Deseci tisuća građana svojim će sudjelovanjem u Hodu za život, obitelj i Hrvatsku kroz peti, šesti i deveti mjesec ove godine slaviti život, iskazujući solidarnost s nerođenim djetetom, svakim djetetom, majkom i ocem. Ovogodišnji Hod za život najavljuju i jumbo plakati na ulicama gradova, pa tako stižu slike iz Svete Nedjelje.

Okupljanje u Zagrebu počinje na Trgu Republike Hrvatske (HNK) u 10:30h.

>Ovogodišnji Hod za život najavljuju i jumbo plakati na ulicama gradova

Poziv za Hod za život u Zagrebu 2024. pogledajte ovdje:

Ovo je popis gradova u kojima se ove godine održava Hod za život:

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža