Stožer za obranu Hrvatskoga Vukovara ZA referendum
20. rujna 2014.

Predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić pozvao je jučer na konferenciji za novinare sve simpatizere Stožera da se “odupru stranačkoj stezi” i podupru referendumsku inicijativu za izmjenu izbornog zakona građanske inicijative “U ime obitelji”.

“Vidimo da se u ostalim državama referendumi gotovo svakodnevno održavaju. Zašto se ovdje ne dopušta i ne želi da se čuje volja naroda? Pustite narod da odluči je li za nešto ili nije. Mi ćemo se uvijek s time složiti”, rekao je, ističući kako se svaki referendum mora održati “ako se prikupi dovoljan broj potpisa i ako Ustavni zakon kaže da je pitanje ustavno”, naglašeno je na konferenciji za novinare. 

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža