Sretan Uskrs želi Vam U ime obitelji
27. ožujka 2016.

Želim Vama i Vašoj obitelji, u ime svih djelatnika U ime obitelji, zaželjeti sretan Uskrs – da ljubav, radost i nada koje donosi ovaj najveći kršćanski blagdan ispune Vaše živote. Upravo nas Uskrs podsjeća da se dobro ne može širiti bez žrtve, truda i ustrajnog zalaganja za istinu.

Sigurno se sjećate koliko smo truda uložili u iznošenje argumenata protiv lošeg Obiteljskog zakona na kojem je inzistirala ministrica Opačić, podnijeli smo više ustavnih tužbi u koje smo uložili mnogo sati volonterskog rada vrhunskih stručnjaka – i rezultat nije izostao. Ne samo da smo uspjeli „srušiti“ i zaustaviti primjenu lošeg zakona, već je udruga U ime obitelji pozvana da sudjeluje u analizi starog i pripremi novog zakona. Odvjetnik Krešimir Planinić komentirao je ovdje prvi sastanak radne skupine i dosadašnje nametanje obiteljskog zakona iz 2015.

Još se jednom želimo zahvaliti svima koji su bili u mogućnosti financijski poduprijeti naš rad. Zahvaljujući uplatama brojnih podupiratelja (pojedinca, obitelji, malih poduzetnika, župa, samostana, općina) u samo 20 dana prikupljeno je 114.971,95 kuna. Za svaku doniranu kunu, do 100.000 kuna,  jedan naš donator obećao je uplatiti po još jednu kunu. Vaše donacije omogućuju da nastavimo s radom kroz prvih šest mjeseci ove godine. Sve aktivnosti U ime obitelji, cijelu prošlu i ovu godinu financiramo isključivo donacijama. Osobito zahvaljujemo svima koji su se odlučili podupirati nas kroz redovne mjesečne donacije (trajni nalog). To nam omogućuje da planiramo troškove te da se usudimo ulaziti u nove, Hrvatskoj toliko potrebne, projekte.

Nadam se da ćete ovih nekoliko blagdanskih dana provesti sa svojim najdražima.

Svako dobro,

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža