Splićani od gradonačelnika ponovno zatražili lokacije za izjašnjavanje
23. rujna 2014.

Volonteri građanske inicijative “U ime obitelji” u Splitsko-dalmatinskoj županiji predali su danas deset novih zahtjeva za odobrenje lokacija mjesta izjašnjavanja građana u svakom kotaru nakon što je gradonačelnik Splita od 80 traženih lokacija odobrio samo četiri.

Od dosad odobrenih lokacija dvije se nalaze u Marmontovoj ulici, jedna u Bosanskoj i na izlazu iz Dioklecijanovih podruma. Sve se lokacije nalaze u užem gradskom središtu čime su građani drugog po veličini grada u Hrvatskoj onemogućeni u izjašnjavanju o potrebi raspisivanja referenduma. Jučer su volonteri postavili peto mjesto izjašnjavanja kod Gospe od Zdravlja.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža