Najava – nastupi u medijima
23. rujna 2014.

Voditelj pravnoga tima “U ime obitelji” sudjelovat će u televizijskoj emisiji Zoom Z1 Televizije u 15 sati zajedno s političkim analitičarom Damirom Jugom. Razgovarat će se o referendumskoj inicijativi “U ime obitelji”.

Članovi Organizacijskoga odbora dr. Željka Markić i dipl. ing. el. Lino Zonjić gostovat će u 17.30 na Hrvatskom katoličkom radiju u emisiji “Argumenti”.

U večerašnjem Studiu 4 na HRT4, u 20.15 sati gostovat će voditelj pravnoga tima “U ime obitelji”, odvjetnik Krešimir Planinić te glavni urednik portala PolitikaPlus Ivan Hrstić.

U 20 sati u emisiji Brodske Televizije “Klopka” gostovat će koordinatorica “U ime obitelji” za Osječko-baranjsku županiju Lidija Blagojević te predstavnici HSS-a, HDSSB-a, HDZ-a, HNS-a i SDP-a.

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža