Roko, 24, Omiš
17. rujna 2014.

Pridružio sam se inicijativi jer smatram da su predložena načela za izmjenu izbornog sustava ključ pozitivnih promjena u Republici Hrvatskoj. Njihovo prihvaćanje rezultirat će pravednim, transparentnim i izrazito demokratskim pravilima koja će omogućiti izbor kvalitetnih kadrova sposobnih za rješavanje društvenih problema. Vjerujem da će građani prepoznati važnost ovog pitanja i da su svjesni da će im pozitivan ishod referenduma dati puno veći utjecaj na sastav Sabora nego što je to sada slučaj.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža