Prijavite se za promatranje izbora i spriječite izborni inženjering
25. kolovoza 2016.

U ime obitelji je imala svoje promatrače na referenudmu o braku, predsjedničkim i prošlogodišnjim parlamentarnim izborima s više od 845 treniranih volontera čije su povratne informacije o nepravilnostima i iskustvima na dan izbora uvršetene u javno izvjeće udruge.

I ove godine – prijavite se za promatrača na predstojećim izvanrednim parlamentarnim izborima i spriječite izborni inženjering i glasovanje birača koji imaju lažna prebivališta, “birača duhova”, kojih u Hrvatskoj ima više oko 300 000!

Udruga U ime obitelji profilirala se je proteklih godina kao vodeća civilna udruga za promatranje izbora i referenduma – zahvaljujući Vama!

Promatrači U ime obitelji su tijekom referendumskog izjašnjavanja o braku, predsjedničkim izborima i parlamentarnim izborima 2015, unatoč velike nesigurnosti zbog neutvrđenog broja birača, osigurali njihovo regularno provođenje u demokratskom ozračju.

Podaci o izlaznosti i rezultatima koju su nam volonteri promatrači dostavljali potvrdili su rezultate objavljene od strane Državnog izbornog povjerenstva s vrlo velikom točnošću.

Prijave u registar promatrača primamo putem online obrasca, najkasnije do nedjelje 31. kolovoza 2016.

Obrazac za prijavu dostupan je na adresi: http://uimeobitelji.net/za-promatrace/

Dr. Natalija Kanački: U ime obitelji opet promatra izbore, očekujemo da nam HRT osigura prostor za izvješćivanje građan

Izvor: narod.hr

Foto: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža