U ime obitelji

Prijavite se za promatranje izbora i spriječite izborni inženjering

Prijavite se za promatranje izbora i spriječite izborni inženjering

U ime obitelji je imala svoje promatrače na referenudmu o braku, predsjedničkim i prošlogodišnjim parlamentarnim izborima s više od 845 treniranih volontera čije su povratne informacije o nepravilnostima i iskustvima na dan izbora uvršetene u javno izvjeće udruge.

I ove godine – prijavite se za promatrača na predstojećim izvanrednim parlamentarnim izborima i spriječite izborni inženjering i glasovanje birača koji imaju lažna prebivališta, “birača duhova”, kojih u Hrvatskoj ima više oko 300 000!

Udruga U ime obitelji profilirala se je proteklih godina kao vodeća civilna udruga za promatranje izbora i referenduma – zahvaljujući Vama!

Promatrači U ime obitelji su tijekom referendumskog izjašnjavanja o braku, predsjedničkim izborima i parlamentarnim izborima 2015, unatoč velike nesigurnosti zbog neutvrđenog broja birača, osigurali njihovo regularno provođenje u demokratskom ozračju.

Podaci o izlaznosti i rezultatima koju su nam volonteri promatrači dostavljali potvrdili su rezultate objavljene od strane Državnog izbornog povjerenstva s vrlo velikom točnošću.

Prijave u registar promatrača primamo putem online obrasca, najkasnije do nedjelje 31. kolovoza 2016.

Obrazac za prijavu dostupan je na adresi: http://uimeobitelji.net/za-promatrace/

Dr. Natalija Kanački: U ime obitelji opet promatra izbore, očekujemo da nam HRT osigura prostor za izvješćivanje građan

Izvor: narod.hr

Foto: narod.hr