Potpiši e-mail podrške Vatrenima i poželi im sreću!
8. lipnja 2016.

U ime obitelji poziva sve da potpišu poruku podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na platformi potpisi.me, te tako pokažu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, našim Vatrenima, i izborniku Anti Čačiću, da smo uz njih – i da očekujemo da daju sve od sebe za Hrvatsku!

Potpisati možete OVDJE, a ispod teksta imate mogućnost podijeliti peticiju sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Počinje Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj na koje su se plasirali i Vatreni, jedna vrlo jaka generacija hrvatskog nogometa. Od Francuske 1998. do Francuske 2016. hrvatski navijači čekaju novo nogometno čudo. Hoće li ga napokon dočekati? Ima li pravo ova generacija Vatrenih zadovoljiti se činjenicom da se plasirala na Euro ili je realno očekivati nešto više? Očekujemo više, iako, naravno na ovakvim natjecanjima sreća znati biti presudan čimbenik.

Zbog svega navedenog, uvjereni smo kako Hrvatska može daleko – važno je igrače i izbornika osloboditi pritiska, tada su najbolji.

Potpisivanjem šaljete poruku podrške sadržaja:

“Poštovani,

Hrvatski navijači uvijek su bili među najvatrenijima, uvijek su tražili najbolje, ali su uvijek znali hrvatsku nogometnu reprezentaciju poduprijeti i dočekati – čak i onda kada igra nije bila toliko sjajna ili kada su na poraz utjecali čimbenici koji su izvan vaše moći!

Mladi ste i talentirani, i vjerujem da ćete dati sve od sebe. Uz vas smo i kada igrate dobro i kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo! Sada pred cijelim svijetom predstavljate nas i našu divnu Domovinu – učinite nas ponosnima!

Neka vam naše molitve, ljubav i navijanje daju snagu da vatreno i hrabro – date sve od sebe za Hrvatsku!

Naprijed naši!”

Potpisati možete OVDJE.

 *Potpiši me je peticijska platforma koja vam pomaže da potražite istomišljenike i omogućite svojim sugrađanima da čuju zašto vam je nešto važno te da Vas, misle li isto kao i Vi, podupru svojim potpisom. Cilj je omogućiti građanima da na jasan način iznesu svoj stav, vrijednosti i argumente te ih pretoče u konkretne zahtjeve državnim dužnosnicima. Jasni i argumentirani zahtjevi gađana i birača – za poštene političare i dužnosnike predstavljaju važan orjentir i poticaj na poboljšanja, a ne nepoštene pritisak. Jasno izrečeni i dobro argumentirani stavovi koje svojim potpisom podupre značajan broj građana – donose promjene.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža