U ime obitelji

Pogledajte video koji podsjeća na čudesnu ljepotu života!

Pogledajte video koji podsjeća na čudesnu ljepotu života!

Hod za život, obitelj i Hrvatsku i ove se godine uključio u obilježavanje Međunarodnog dana ljudskih prava kojeg obilježavamo 10.12.2020.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Našom virtualnom kampanjom “Zvuk života” želimo ojačati svijest da sva ljudska prava započinju začećem: pravo na ljudsko dostojanstvo, pravo na slobodu i osobnu sigurnost, pravo na jednakost ljudi pred zakonom, pravo na poštivanje obiteljskog i privatnog života, pravo na slobodu mišljenja, savjesti i vjeroispovijedi koje uključuje pravo na prigovor savjesti, pravo na ravnopravnost žena i muškaraca i sva druga prava čijoj zaštiti stremi svako civilizirano društvo.

Moderna je znanost izvan svake sumnje dokazala da individualni život svakog čovjeka – započinje začećem, spajanjem jajne stanice majke i spermija oca te da sva ljudska bića na Zemlji prolaze isti put razvoja – koji se prvih devet mjeseci života odvija u trbuhu majke.

Istinska zaštita ljudskih prava nije moguća bez zaštite ljudskog života – od začeća do prirodne smrti.

Nadamo se da će nas sve nekoliko divnih videa koji nam stižu iz Osijeka i Zagreba – podsjetiti na ljepotu života te neprocjenjivost svakog ljudskog života.

Prvi u nizu videa povodom Međunarodnog dana ljudskih prava pogledajte ovdje:

Izvor: narod.hr