U ime obitelji

Poduprite naš rad u božićnoj akciji “2x više za UIO i Narod”!

Poduprite naš rad u božićnoj akciji “2x više za UIO i Narod”!

Dragi čitatelji i podupiratelji,

Pozivamo vas da poduprete naš rad u božićnoj akciji “2x više za UIO i Narod”! Za svaku kunu koju donirate za rad udruge U ime obitelji i portala Narod.hr naš će dobročinitelj darovati još jednu kunu, tako udvostručujući svaku vašu donaciju.

Vaša donacija omogućuje rad udruge U ime obitelji i Narod.hr – da se borimo protiv korupcije i klijentelizma, za pravedniji izborni sustav, za pravo djeteta da odrasta uz oca i majku, odnosno muškarca i ženu, pravo roditelja na slobodan odgoj svoje djece, pravo na život od začaća do prirodne smrti, pravo na priziv savjesti kao temeljnog ljudskog prava. Borimo se za prestanak iskorištavanja radnika i osiguravanje neradne nedjelje te vam kroz naš portal Narod.hr svakodnevno osiguravamo vijesti i informacije koje ne možete naći u drugim medijima.

Cilj je akcije “2x više za UIO i Narod.hr” prikupiti 100.000 kn, a naš će dobročinitelj dati za svaku kunu koju ste vi donirali još jednu do ciljanog iznosa od 200.000 kuna – koji će nam omogućiti da nastavimo djelovati sljedeća 3 mjeseca!

Osobito zahvaljujemo svima koji nam redovito, svaki mjesec, uplaćuju određeni iznos – to nam je od velike pomoći u planiranju troškova.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Donje Svetice 46c

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: “2x više”, u rubriku poziv na broj upišite “2018” a model ostavite prazan (00).

Hvala vam na svakoj Vašoj pomoći!

 

Izvor: narod.hr

Foto: Getty Images, montaža Narod.hr